Geen objecten gevonden

Op de koffie met Patrimonium

Publicatiedatum: 26-08-2022

Vanaf half mei gingen medewerkers van Patrimonium weer op pad voor de inmiddels vertrouwde Koffiekarbijeenkomsten. Vorig jaar begonnen we daarmee om kennis te maken met de nieuwe huurders die wonen in het toen door ons overgenomen bezit van Vestia en Mooiland.
Vanwege de positieve reacties organiseren we deze bijeenkomsten ook in andere buurten samen met . Wij werken voor deze bijeenkomsten samen met Het Ouwe Durp, de Barendrechtse koffie- en theespeciaalzaak.   Half mei bezochten we de Maashoek en de Notenhof. Hadden we bij de Maashoek nog prachtig weer met veel zon. In de middag veranderde dat en stonden we bij de Notenhof in een tropische regenbui. Gelukkig onder een afdak en gezien de opkomst, hield deze regen de bewoners niet tegen.

In juni ontmoetten we del bewoners aan de Oude Haven en in juli trakteerden we op koffie en thee in de Irenestraat. In september staan ook nog koffiekarbijeenkomsten gepland aan de Repelwei en Stadsmolen . En daarna starten we weer in het voorjaar van 2023.  We vinden het fijn om onze huurders op deze manier wat beter te leren kennen en te horen wat hen bezighoudt. Waar mogelijk pakken wij natuurlijk meteen zaken op om op die manier het wonen nóg prettiger te maken.

 

 

Deel deze pagina