Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Wijkbeheerder Machiel | Wij zijn niet van alles!

Publicatiedatum: 28-03-2023

 

Patrimonium is een woonstichting. Steeds vaker krijgen we meldingen van bewoners en omwonenden over zaken die niet direct iets met het verhuren en beheren van woningen te maken hebben. En dat varieert van het strooien van zout tot verstopte waterputten in de straat en het onderhoud aan groenperken aan de overkant van de straat. Ook krijgen we vaak vragen over het aanvragen van een parkeerplaats voor de deur of over die buurman die zijn auto altijd op de parkeerplaats voor een bepaalde woning parkeert. Daarnaast komen ook de vuilniszakken naast de ondergrondse container regelmatig voorbij.

Meld dit bij de gemeente

Dit zijn zaken waar wij als woonstichting niet verantwoordelijk voor zijn, daar bent u als bewoner zelf verantwoordelijk voor. Natuurlijk vinden ook wij dit vervelend, maar wij kunnen dit vaak niet oplossen.
Als inwoner van de gemeente Barendrecht kunt u meldingen doorgeven aan de gemeente Barendrecht. En dat kan ook heel makkelijk digitaal via de contactpagina op de website van de gemeente Barendrecht.

Babbeltrucs

Helaas komen ook de babbeltrucs nog steeds voor. Fijn dat u ons daarvoor waarschuwt. Wees voorzichtig met het openen van de deur. En woont u in een woongebouw? Maak dan niet zomaar de portiekdeur of entreedeur open zonder dat u weet wie u binnen laat. Verwacht u geen bezoek? Doe dan niet zomaar open en vraag goed door wie er aan de deur staat en met welke reden. Twijfelt u, doe dan niet open!
Bent u toch slachtoffer geworden van een babbeltruc?  Meldt dit soort zaken bij de politie via het telefoonnummer 0900-88 44 (geen spoed, wel politie) of 112 (bij noodsituatie of misdrijf).

 

 

Deel deze pagina