Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Week van het Huren en de Week van de Duurzaamheid

Publicatiedatum: 17-09-2020

Doet u ook mee?

Van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 10 oktober is de landelijke Week van het Huren. Patrimonium doet hier aan mee. We zijn trots op onze huurders en dat willen we graag laten zien! De Week van het Huren valt samen met de Barendrechtse Week van de Duurzaamheid. We verklappen nog niet alles wat we gaan doen, maar lichten wel een tipje van de sluier op. 

Jubilarissen in het zonnetje

De hele week organiseren we coronaproof ontmoetingen met onze trouwe huurders. Dit zijn jubilarissen die 30, 40, 50, 60 en zelfs al meer dan 70 jaar een woning huren bij Patrimonium. 

Maak kans op €500 

Vrijdag 9 oktober reiken we de Betere Buurtprijs 2020 van € 500 uit aan huurders die het beste idee hebben voor buurt of woongebouw en dit met hun buren of buurtbewoners willen uitvoeren. Hebt u een goed idee voor de Betere Buurtprijs? U kunt uw idee nog tot en met 2 oktober insturen. Hebt u een duurzaam idee? Dan maakt u extra kans!

Lees de voorwaarden en meld u aan! 

Kleurwedstrijd

Voor kinderen jaar organiseren we een kleurwedstrijd in de leeftijdscategorieën: 5 - 7 jaar, 8 - 10 jaar en 11-12 jaar. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdagmiddag 7 oktober in het centrum van Barendrecht. De inleveradressen staan vermeld op de kleurplaat.

Download de kleurplaat

Oproep: Wat betekent huren en wonen in Barendrecht voor u? 

U weet als geen ander hoe het is om te huren en wonen in Barendrecht. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en willen deze graag delen tijdens de Week van het Huren (en daarna). Want wonen doen we samen! Wilt u uw ervaringen delen? Maak dan een foto of kort filmpje (maximaal 1 minuut) waarin wonen in Barendrecht centraal staat. Deel uw bijdrage via social media. Gebruik de hashtag #ThuisinBarendrecht. De leukste inzendingen delen wij via onze social media kanalen. 

Deel deze pagina