Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

We maken onze woningen duurzamer

Publicatiedatum: 19-05-2023

We vinden het belangrijk dat onze woningen betaalbaar en comfortabel zijn. Daarom investeren we in energiezuinige woningen (energielabel A). Hiermee houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen we daarnaast bij aan een beter milieu. Op dit moment werken we aan het verduurzamen in de volgende buurten:

Rivierenbuurt

Na 10 maanden is het einde in zicht. We verwachten voor de zomer klaar te zijn en dan hebben alle 114 woningen minimaal energielabel A!

Fruitbuurt

Van de 118 woningen in de Fruitbuurt is 96,5 procent van de huurders akkoord gegaan met het verduurzamen van hun woning. Woensdag 17 mei organiseerden we een feestelijke start voor de bewoners. Ondertussen is het onderhoud aan de eerste woningen aan de Appeltuin gestart. Na de bouwvakvakantie gaan maken we de overige woningen in de Fruitbuurt duurzamer.  

Tjalk, Kempenaar, Bark

De voorbereidingen voor onderhoud en energetische maatregelen aan de appartementen zijn gestart. We hebben bewoners gevraagd hoe zij hun woning ervaren. ERA Contour voert verschillende onderzoeken uit om te bepalen welk onderhoud nodig is om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken.

Deel deze pagina