Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Waardering voor Buurtbemiddeling Barendrecht

Publicatiedatum: 10-12-2018

Goede Buurtbemiddeling staat of valt met de inzet en het enthousiasme van de vrijwillige bemiddelaars. Op 29 november was wethouder Tanja de Jonge te gast bij Buurtbemiddeling Barendrecht. Ze ondertekende namens de partners een nieuw convenant met CoCon en reikte certificaten uit aan de bemiddelaars die onlangs zijn getraind. De avond had een feestelijk karakter vanwege het 7,5 jarig bestaan in Barendrecht.

Wethouder De Jonge: ‘We zijn heel blij met de nieuwe bemiddelaars en met de steun van onze partners, Patrimonium, Vestia, Havensteder en politie, waardoor meer mensen de weg naar Buurtbemiddeling weten te vinden’.

Convenant 2018
Met de ondertekening van het nieuwe privacy protocol van Buurtbemiddeling Barendrecht is het convenant 2018 compleet. Het aanbod van CoCon bestaat uit Buurtbemiddeling van en door bewoners en de Advieslijn Woonoverlast Barendrecht (lokaal tarief). Ook in 2019 gaan alle partners gaan door met Buurtbemiddeling.

Buurtbemiddeling is er voor inwoners die problemen of ruzie hebben met hun buren en er zelf niet uitkomen. Of het nu gaat om lawaai, overlast door kinderen of huisdieren, rommel, pesterijen, een gespannen situatie, problemen in het portiek of irritatie over heggen, bomen of schuttingen. Voor advies, informatie of gewoon een luisterend oor kunt u terecht op de website www.buurtbemiddeling-barendrecht.nl of bellen met de advieslijn 088-3777600, bereikbaar van maandag - vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Bron tekst en foto: gemeente Barendrecht

Deel deze pagina