Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Voorkom huurachterstand door de dure feestmaand

Publicatiedatum: 30-11-2018

Er staat een feestelijke tijd voor de deur. Maar voor veel mensen zijn de feestdagen ook duur. De Sint en Kerstman brengen cadeautjes, maar de dagelijkse vaste lasten blijven ook. En dan hebben we het nog niet eens over het feestmaal en een extra toetje gehad…

De huur moet altijd vóór de eerste van de maand binnen zijn, ook in december en januari. Plan uw uitgaven daarom goed in. Wat zijn uw vaste kosten? Betaal op tijd, dan weet u ook zeker wat u te besteden hebt. Door in kaart te brengen wat u moet betalen, voorkomt u al een hoop (onaangename) verrassingen.

Ook kan het zijn dat betalingen vertraagd zijn door feestdagen. Misschien komt uw salaris of uitkering later of eerder binnen vanwege de vrije dagen. Hiervan is het ook handig om van op de hoogte te zijn: op welk moment komt mijn geld precies binnen?

Huurachterstand voorkomen
Dreigt er toch iets mis te lopen met betalingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze woonconsulenten. Alleen als u een betaalprobleem bij ons meldt, kunnen wij met u meedenken en eventueel een regeling treffen. Voorkom een huurachterstand in het nieuwe jaar, dit kan oplopende kosten met zich meebrengen en dat zou zonde zijn.

Onze woonconsulenten
Wilt u een probleem voorleggen? Neem contact op met onze woonconsulenten Alexandra van Gameren of Bianca van Zeist, via telefoonnummer (0180) 61 38 77.

Deel deze pagina