Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Verrassing voor onze jubilarissen!

Publicatiedatum: 08-10-2020

Ieder jaar zetten we onze jubilarissen in het zonnetje. We waarderen het enorm dat zij al zo lang bij ons wonen.

De afgelopen acht jaar organiseerden we in het voorjaar een huurdersfeest voor al onze trouwe huurders (jubilarissen) en iedereen die zich vrijwillig inzet voor hun buurt of wijk als wijkvertegenwoordiger, in een bewonerscommissie of welke andere wijze dan ook.

Helaas kregen we dit voorjaar te maken met het coronavirus, dat het hele land in zijn greep hield.
Deze zomer, toen de richtlijnen versoepeld werden, zijn we begonnen met de voorbereidingen van coronaproof lunchbijeenkomsten voor onze jubilarissen.
Door de verscherpte coronarichtlijnen hebben we op het laatste moment toch besloten om deze niet door te laten gaan. We willen voor onze huurders en voor onszelf geen onnodige gezondheidsrisico's nemen.

Deze week hebben we alle jubilarissen, waaronder mevrouw Pool (30 jaar), het echtpaar Van Wijk (40 jaar) en de heer Nolen (50 jaar) verrast met een bloemetje en wat lekkers. Diegenen die zich hadden aangemeld voor de lunchbijeenkomst ontvingen in de Week van het Huren ook een lekkere lunch thuis.

Dit jaar hebben we een speciale jubilaris: de 100-jarige mevrouw Butter Andeweg. Ze is 81 jaar geleden met haar man in Barendrecht komen wonen. Inmiddels woont ze al 72 jaar met veel plezier in een woning van Patrimonium. En daar zijn we trots op!

Uiteraard vergeten we ook de vrijwilligers niet. Later dit jaar hebben we nog een verrassing voor hen in petto.
 

 

Deel deze pagina