Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vernieuwde website en Mijn Thuis

Publicatiedatum: 26-11-2018

Onze internetsite en Mijn Thuis hebben we in een nieuw jasje gestoken en voldoet nu ook aan de nieuwe privacywet; de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Alle huurders waarvan het e-mailadres bij ons bekend is, ontvangen in de oop van woensdag een activatiemail van ons waarmee zij direct kunnen inloggen in Mijn Thuis. Hiermee vervallen de inloggegevens die zij vorig jaar van ons toegestuurd hebben gekregen.

Maakt u al gebruik van Mijn Thuis?
Activeer ook dan uw account met de link die u gisteren van ons toegestuurd hebt gekregen. U kunt een nieuw wachtwoord instellen, maar u mag ook gewoon uw huidige wachtwoord hiervoor gebruiken.

Hoe weet ik of de link in de e-mail veilig is?
De e-mail met de activatielink ontvangt u van Patrimonium Barendrecht (infopatrimoniumbarendrechtnl). Wijkt het e-mailadres van de afzender af, of twijfelt u? neem dan direct contact met ons op.

Wilt u ook gebruik maken van Mijn Thuis maar hebt u geen e-mail ontvangen?
U kunt uw e-mailadres doorgeven via thuispatrimoniumbarendrechtnl en dan maken we een account voor u aan. Voeg in de e-mail met uw e-mailadres ook uw adres en telefoonnummer toe. Voordat we uw account activeren nemen we contact met u op om uw gegevens te verifiëren.

Deel deze pagina