Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vergeet niet uw besparingsbox aan te vragen

Publicatiedatum: 24-11-2022

 

Nu de energieprijzen hoog zijn en we meer dan ooit betalen voor gas en elektriciteit, biedt de gemeente Barendrecht u tot zaterdag 31 december nog de mogelijkheid om op energie te besparen. Bestel uw box online bij de WoonWijzerWinkel. Per adres kunt u één keer gebruik maken van deze actie.

Gratis Woonwijzerbox

Kiest u voor minimaal € 95 aan producten, zoals led-smartlampen, tochtstrippen, deurdrangers of een van de standaard pakketten? Met kortingscode BARENDRECHTHUUR krijgt u € 90 korting. Uw bijdrage is dus maar € 5. Omdat wij duurzaamheid en het betaalbaar houden van wonen belangrijk vinden, krijgen huurders van Patrimonium van ons de eigen bijdrage van € 5 terug op de rekening gestort. Besteedt u meer dan € 95 in de webshop? Dan zijn de extra kosten voor uw eigen rekening.

Bewaar na het bestellen van de WoonWijzerBox uw factuur. Deze kunt u e-mailen naar financienpatrimoniumbarendrechtnl met uw naam, adres en IBAN. Patrimonium stort dan de € 5 op uw rekening. Besteedt u meer dan 95 euro in de webshop? Dan zijn deze kosten voor uw eigen rekening.

Gratis Energiebox

U kunt ook kiezen voor een gratis Energiebox, inclusief een adviesgesprek met een energiecoach. Er zijn twee varianten:

  • een waterbesparende Energiebox, met onder meer een led-lamp, waterbesparende kraan- en douchekop en een stekkerdoos met schakelaar;
  • een comfortverhogende Energiebox, met onder meer radiatorfolie, buisisolatie en een tijdschakelklok.
Moeite met digitaal aanvragen?

Loop dan op dinsdag tussen 10 en 12 uur binnen bij bibliotheek Carnisselande  of van 2  tot 4 uur bij bibliotheek Het Kruispunt. Medewerkers helpen u hier graag mee.

 

Deel deze pagina