Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vanaf 1 september staan de appartementen Maasstraat/Binnenlandse Baan op Woonnet Rijnmond

Publicatiedatum: 31-08-2017

Vrijdag 1 september vanaf 20.00 uur kunt u reageren op één van de geadverteerde levensloopbestendige nieuwbouwappartementen aan de Maasstraat/Binnenlandse Baan, midden in het centrum van Barendrecht.
We adverteren de woningen op Woonnet Rijnmond (www.woonnetrijnmond.nl), onder woongebouw/nieuwbouwproject (via de roze icoon in het aanbodoverzicht).
De reactietermijn is vijf dagen. Op Woonnet Rijnmond staan de voorwaarden per woning vermeld. Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan maakt u kans op een nieuwbouwwoning aan de Maasstraat /Binnenlandse Baan.

U kunt via Woonnet Rijnmond reageren op een cluster
De woningen worden geclusterd geadverteerd.
We hebben vier clusters:

  • Kale huurprijs € 592,55*  met voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 592,55*  zonder voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 710,68*  met voorrang voor Barendrechters
  • Kale huurprijs € 710,68*  zonder voorrang voor Barendrechters

* De huurprijzen zijn gebaseerd op 2017. U huurt de woning volgend jaar, dit betekent dat de huurprijs wordt aangepast aan de grenzen die in 2018 zullen gelden

U kunt op maximaal twee clusters reageren. Nodigen we u uit voor een intakegesprek, dan kunt u op dat moment uw eerste, tweede en eventueel derde voorkeur voor een specifieke woning doorgeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.


Appartementen voor 55-plussers

Het woongebouw bestaat uit 40 betaalbare levensloopbestendige en energiezuinige sociale huurwoningen, waarvan 38 driekamerappartementen en 2 tweekamerappartementen. Alle appartementen zijn rolstoel- en rollatortoegankelijk en hebben een apart toilet. Daarnaast zorgen de ruime entree aan de Maasstraat, de lift en de scootmobielruimte ervoor dat de nieuwbouw geschikt is voor 55-plussers. Zij zijn dan ook de doelgroep die voorrang krijgt bij de verhuur van de appartementen.

Lage energiekosten
Het gebouw wordt bijna-energieneutraal. Op beide daken worden 350 zonnepanelen geplaatst. Deze zonnepanelen voorzien het gebouw van energie voor onder meer elektriciteit in de algemene ruimten, de lift, en het verwarmen, ventileren en koelen van het gebouw en de woningen. Door goede isolatie van daken en muren en het gebruik van extra zuinige ketels in de woningen, houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk.

Deel deze pagina