Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Vacature | Ervaren verhuurmakelaar (24-32 uur)

Publicatiedatum: 24-05-2022

 

Ben jij de spin in het web die wij zoeken?

Voor een ervaren verhuurmakelaar (met technisch inzicht) kent het verhuur- en mutatieproces geen geheimen. Je regelt alles van A tot Z en je bent zowel voor vertrekkende huurders als kandidaat-huurders het aanspreekpunt binnen onze organisatie. Voordat de vertrekkende huurder de sleutels inlevert, ben jij degene die de voor- en eindopname doet, afspraken over de oplevering maakt en deze schriftelijk vastlegt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhuurklaar laten maken van de woning door onze huisaannemer. Met aspirant-huurders doe je woningbezichtigingen, woningopleveringen en contractondertekeningen. Het verhuurproces sluit je af met een afrondend gesprek als de huurder zijn intrek heeft genomen in zijn nieuwe woning.

In verband met interne doorstroom van één van onze collega’s en de toenemende drukte is er op onze afdeling Wonen een vacature voor een ervaren verhuurmakelaar voor 24 - 32 uur per week

Nieuwsgierig geworden?

Lees dan eerst even onze vacature en het functieprofiel. Daarin staat wat je van ons mag verwachten en wat we van jou verwachten.

Enthousiast geworden van de functie?

Dan zien we je motivatie en cv uiterlijk maandag 6 juni tegemoet. Je kunt ze sturen naar
werkenpatrimoniumbarendrechtnl aan Jacqueline van der Glas. Zet ook alvast 15 juni in je agenda, want dan vinden de eerste gesprekken plaats!.

 

Deel deze pagina