Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Tevredenheid afhandeling reparatieverzoeken gestegen

Publicatiedatum: 27-01-2021

Reacties bewoners positief

Sinds begin 2020 gaan reparatieverzoeken van huurders van Patrimonium direct naar Huizer Bouw. Het doel was bewoners sneller te helpen. Wat zijn de ervaringen van het eerste jaar van deze nieuwe werkwijze?

In 2020 gaven huurders de afhandeling van reparatieverzoeken het cijfer 8,1. In 2019 was dat nog een 7,7. Daarnaast steeg de tevredenheid over de snelheid van afhandeling: van een 7,7 in 2019 naar een 8,0 in 2020. Ook medewerker Klantenservice bij Patrimonium Ria Bakker is te spreken over de nieuwe werkwijze. “De samenwerking met Huizer Bouw verloopt prettig. De lijnen zijn kort en we weten elkaar snel te vinden als dat nodig is.” Patrimonium neemt iedere week steekproeven om de kwaliteit te controleren. “We bellen bewoners die een reparatieverzoek hadden en vragen of ze tevreden zijn. De reacties zijn eigenlijk altijd positief.”

Huizer Bouw niet bezoeken!

Bewoners van Patrimonium kunnen een reparatieverzoek online doorgeven via Mijn Thuis of telefonisch via (0180) 61 43 33. Het is niet de bedoeling Huizer Bouw te bezoeken. De aannemer heeft geen balie en kan alleen reparatieverzoeken in behandeling nemen die bewoners telefonisch of online doorgeven.

Deel deze pagina