Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Sloop gestart voormalige postkantoor en brandweerkazerne

Publicatiedatum: 05-04-2017

Het zal u niet zijn ontgaan, het voormalige postkantoor en de brandweerkazerne staan sinds 28 februari in de hekken. De twee gebouwen maken plaats voor 40 sociale levensloopbestendige huurappartementen. In totaal duurt de sloop van de gebouwen 15 weken. In deze periode worden de gebouwen gestript, gesloopt en de grond gereed gemaakt voor de bouw.

Met de nieuwe woningen spreekt Patrimonium een nieuwe doelgroep aan. “Ik geloof dat we met deze woningen echt een impuls geven aan het centrum,” zegt projectleider Raoul Hey, “we stimuleren niet alleen de doorstroom van 55-plussers, maar ook het centrum van onze gemeente”.

“Het bijzondere van deze woningen,” vervolgt Hey, “is dat 28 woningen bereikbaar zijn voor mensen met recht op huurtoeslag (maximale kale huurprijs € 592,55, prijspeil 2017). De overige twaalf woningen bieden we aan met een maximale huurprijs van € 710,68 (prijspeil 2017). Hierdoor wordt het voor de 55-plusser veel aantrekkelijker om de oude woning om te ruilen voor deze nieuwbouw.”

Lek-sloopwerken voert de sloopwerkzaamheden uit. Hebt u vragen, dan kunt u contact opnemen met Bart van de Hagen van Lek Sloopwerken,  T: 06  20 56 61 79,  E: bartlek-sloopwerkennl

Deel deze pagina