Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Scootmobielstalling Lavendelhof

Publicatiedatum: 19-12-2017

Buurt Bestuurt, het bewonersoverleg in Barendrecht Noord, heeft twee jaar geleden de vraag bij de gemeente neergelegd voor het realiseren van een gemeenschappelijke scootmobielstalling voor de bewoners van de appartementen aan de Lavendelhof.

De gemeente en Patrimonium hebben samen besproken wat hiervoor de mogelijkheden zijn.
Omdat het aanzicht verandert is een omgevingsvergunning van de gemeente noodzakelijk en dat nam extra tijd in beslag. Inmiddels is de omgevingsvergunning verstrekt en heeft het college van burgemeesters en wethouders ingestemd met een WMO-financiering.

Patrimonium heeft een garage ter beschikking gesteld die wordt omgebouwd als scootmobielstalling. De garage die leeg kwam lag wat verder van de ingang van het gebouw af. Dankzij een sympathieke garagehuurder die met ons mee wilde denken, hebben we de garage geruild voor een garage dichterbij de entree van het gebouw.


Van Kooten Schilders uit Ridderkerk voert de verbouwing uit. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels al gestart. Begin januari wordt de garagedeur vervangen door een nieuw kozijn. De verwachting is dat de nieuwe scootmobielruimte eind januari wordt opgeleverd.

Deel deze pagina