Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Rookmelders voor al onze huurders

Publicatiedatum: 20-04-2022

 

Patrimonium vindt het belangrijk dat u prettig en veilig in uw woning woont. In veel woningen hebben we daarom de afgelopen jaren rookmelders geplaatst. Deze melders waarschuwen u voor rookontwikkeling of beginnende brandjes. Omdat bij een brand elke seconde telt, geeft een rookmelder u de kans om uw woning veilig en op tijd te verlaten.

Dit jaar laten we dan ook in al onze woningen rookmelders plaatsen en de huidige, verouderde, rookmelders vervangen. Dit laten we doen door NaQuBo Comfort en Veiligheid. Helaas hebben we op dit moment leveringsproblemen van rookmelders door de oorlog in de Oekraïne. We kiezen er dan ook voor om eerst rookmelders te plaatsen in woningen waarvan we vermoeden dat hier nog geen rookmelders hangen. Deze huurders hebben inmiddels een brief ontvangen dat zij bezoek kunnen verwachten van medewerkers van NaQuBo langskomen.. Zodra we weer voldoende rookmelders geleverd hebben gekregen benaderen we ook onze huurders die al rookmelders in hun woning hebben hangen.

Helaas is er iets mis gegaan met de verzending van de brieven, waarvoor onze excuses.
Medewerkers van NaQuBo hebben een verklaring bij zich, vraag daar gerust naar. Ook moeten zij zich kunnen legitimeren. Twijfelt u? Neem dan direct contact met ons op.

 

Deel deze pagina