Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Patrimonium zoekt een senior verhuurmakelaar (ZZP)

Publicatiedatum: 08-04-2021

Enthousiast geworden? Dan zoeken we jou!

Ben jij de spin in het web die wij zoeken? Als ervaren verhuurmakelaar (die affiniteit heeft met bouwkunde) ben je namelijk dé persoon die alles in het mutatieproces regelt, van A tot Z! Je bent zowel voor vertrekkende huurders als kandidaat-huurders het aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Voordat de vertrekkende huurder de sleutels inlevert, ben jij degene die de voor- en eindopname doet en afspraken over de staat van oplevering maakt en deze schriftelijk vastlegt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhuurklaar laten maken van de woning door onze huisaannemer. Met aspirant-huurders doe je woningbezichtigingen, woningopleveringen en contractondertekeningen. Het verhuurproces sluit je af met een afrondend gesprek als de huurder zijn intrek heeft genomen in zijn nieuwe woning.

In verband met uitval van één van onze collega’s en de toenemende drukteop onze afdeling Wonen hebben we een tijdelijke vacature voor een:

senior verhuurmakelaar (zzp’er)
voor 32 uur per week

Het verhuur- en mutatieproces kent voor jou dus geen geheimen. In zijn geheel verantwoordelijk zijn voor dit proces zie je als uitdaging. Oftewel het gehele proces vanaf huuropzegging tot en met sluiten van een nieuwe huurovereenkomst is jouw verantwoordelijkheid. Inclusief de voor- en eindinspecties en het verhuur gereed maken van de woningen. Je werkt dus ook samen met de aannemers.

Bij complexe woninginspecties kun je natuurlijk terugvallen op onze opzichters. Je hoeft geen bouwkunde gestudeerd te hebben maar affiniteit is natuurlijk wel nodig!

Wat jij ons biedt
  • Je werkt en denkt op MBO+ niveau
  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van verhuur, mutaties en huurrecht
  • Je hebt kennis en ervaring in het werken met NCCW, Easymatch, Office365

Verder vind je het leuk om in een klein team te werken (en bent dus flexibel) waarin veel van je gevraagd wordt. Collega’s kunnen op je bouwen en voor allerlei werkgerelateerde onderwerpen bij je terecht.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie in een prettige en informele werkomgeving met ruimte voor je eigen inbreng.  We bieden je een overeenkomst voor vier maanden met de mogelijkheid tot een verlenging. Het marktconforme tarief is afhankelijk van je kennis en ervaring.  We werken als bedrijf in de Cloud waardoor thuis werken goed mogelijk is.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast? Stuur dan meteen je motivatie en cv naar Patrimonium Barendrecht, Jacqueline van der Glas, werkenpatrimoniumbarendrechtnl. Eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Ahmed Khoulali (manager Wonen), via telefoonnummer (0180) 64 13 64 of e-mail a.khoulalipatrimoniumbarendrechtnl.

Over Patrimonium Barendrecht

Dagelijks zetten onze medewerkers zich in voor goede en betaalbare woningen in Barendrecht. We investeren in veiligheid, duurzaamheid, sociale stabiliteit en een goede dienstverlening. Wij bieden meer dan alleen een woning. Samen met lokale partners werken we aan een prettige leefomgeving voor onze huurders. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Thuis in Barendrecht. Thuis bij Patrimonium Barendrecht.

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden