Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Patrimonium verrast door Stichting Present Barendrecht

Publicatiedatum: 05-04-2018

Woensdag 4 april werden we verrast door Martijn van Meppelen-Scheppink (voorziter) en Pia van Dalen (coördinator) van Stichting Present Barendrecht met de oorkonde Maatschappelijk Betrokken Ondernemer.

Present Barendrecht viert dit jaar haar tienjarig jubileum.
"Patrimonium Barendrecht ondersteunt Stichting Present al vanaf het begin met financiële middelen, in natura en met hands-on inzet van medewerkers. Mede dankzij jullie hulp konden wij ons lokale netwerk opbouwen en ons inzetten voor maatschappelijke doeleinden en sociaal zwakkere doelgroepen. vanwege jullie actieve, praktische en lokale betrokkenheid verlenen we Patrimonium Barendrecht met trots het predicaat Maatschappelijk Betrokken Ondernemer", aldus Van Dalen terwijl ze de oorkonde overhandigt aan manager Wonen Ahmed Khoulali.

Khoulali: "We zijn hier heel erg trots op en blij mee. We hebben de afgelopen jaren prettig samengewerkt en hopen dit de komende jaren voort te zetten. We steunen de initiatieven en verbindende rol van Present, en zien welke impact het heeft, met name voor onze huurders."

Deel deze pagina