Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Patrimonium ondertekent overeenkomst voor 34 sociale huurwoningen Botterlocatie

Publicatiedatum: 20-05-2020

Realisatie extra sociale huurappartementen aan de Botter

Directeur-bestuurder Peter Manders (Patrimonium Barendrecht (l) heeft woensdag 20 mei de overeenkomst getekend met Cees den Otter (aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V. (r) voor de realisatie en afname van 34 sociale huurappartementen aan de Botter. De bouw van de appartementen start in september en de verwachte oplevering is rond de zomer van 2021.

Erik van Erk projectontwikkeling realiseert, in samenwerking met aannemersbedrijf P. van Leeuwen B.V., in totaal 70 woningen op de plaats waar de voormalige Focus Beroepsacademie stond. De 34 levensloopvriendelijk appartementen die Patrimonium afneemt zijn gasloos en zeer energiezuinig. Het geknikte woongebouw staat in een parklandschap en bestaat uit 26 driekamer- en 8 vierkamerappartementen met de balkons aan de zonzijde. De woningen worden ontsloten via een galerij, centraal trappenhuis met lift en hoofdentree.

De woningen worden verhuurd via Woonnet Rijnmond
Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen aan de Botter? Dan is het belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond.

Wilt u geïnformeerd blijven over dit project?
Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief Patrimonium informeert u over de start en de voortgang van de bouw, de appartementen en wanneer de woningen verhuurd worden. Meer informatie vindt u op onze website onder nieuwbouwprojecten.

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare en levensloopvriendelijke woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen we bij aan een beter milieu.

 

Deel deze pagina