Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Patrimonium Barendrecht en Waal ondertekenen aannemingsovereenkomst

Publicatiedatum: 10-11-2022

Nieuwbouw Talmaweg eind 2022 van start

Op 10 november ondertekenden Peter Manders, directeur-bestuurder Patrimonium Barendrecht, en Johan Krijgsman, algemeen directeur Waal, de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 20 betaalbare, duurzame, sociale huurwoningen aan de Talmaweg; 5 woningen aan de noordzijde en 15 woningen aan de zuidzijde.

Eind dit jaar start de bouw van de 20 vierkamereengezinswoningen. De woningen zijn duurzaam, gasloos en volledig energieneutraal. Steenhuis Bukman Architecten heeft bij het ontwerp rekening gehouden met de architectuur van de omgeving waarin de woningen gebouwd worden. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de hoge kap aan de voorgevel en de detaillering van de woningen. De woningen worden volgend jaar verhuurd via Woonnet Rijnmond en de oplevering vindt naar verwachting eind 2023 plaats.

Over Patrimonium

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen we bij aan een beter milieu.

Over Waal

De missie van Waal is integraal verbinden, slimmer bouwen en beter wonen. Voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen wij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. We werken graag samen en gebruiken innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Binnen budget en zonder opleverpunten. Servicepunten lossen we snel op. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis.

 

 

Deel deze pagina