Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Opzoomeractie Repelwei

Publicatiedatum: 28-04-2021

Met veel enthousiasme staken ruim twintig bewoners van de Repelwei op woensdag 28 april de handen uit de mouwen voor een coronaproof Opzoomeractie rond het complex. De ochtend begon met koffie en door één van de bewoners zelfgebakken koek.

De bewonerscommissie had een intekenformulier gemaakt waar op de bewoners zich in konden schrijven voor een taak die het beste bij hen paste. Zo werden plantenbakken gevuld, pilaren ontdaan van mosgroei en kregen de noodtrappen een schrobbeurt. Vele handen maakten licht werk en het onderlinge contact werd als héél plezierig ervaren. “We hebben de hele winter binnen gezeten, dus het is heerlijk om nu zo met elkaar iets te kunnen doen” aldus één van de deelnemers.

De activiteiten werden afgesloten met broodjes en soep, die door één van de bewoners volgens haar favoriete recept was gemaakt. Patrimonium zorgde voor de broodjes. Deze actiedag werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Barendrecht die plantjes schonk voor in de bloembakken en door Stichting Present en de Kleine Duiker die een bladblazer ter beschikking stelden. Het is hartverwarmend om te zien hoe bewoners en onze maatschappelijke partners op deze positieve manier samen willen zorgen voor een prettige omgeving om te wonen.

Bent u huurder van Patrimonium en wilt u ook een actie organiseren voor uw complex of buurt?

Neem dan contact op met Pia van Dalen, projectleider sociaal beheer, via e-mailadres p.vandalenpatrimoniumbarendrechtnl of telefoonnummer (0180) 55 59 20
Zij denkt graag met u mee.

 

Deel deze pagina