Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwbouwwoningen Botter opgeleverd

Publicatiedatum: 07-10-2021

 

Vrijdag 1 oktober hebben de eerste huurders van de nieuwbouwappartementen aan de Botter de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen.
Vandaag hebben de laatste huurders van de 34 woningen aan de Botter hun huurovereenkomst ondertekend en hun woning opgeleverd gekregen.

Energiezuinige nieuwbouwappartementen
Het gebouw bestaat uit 34 betaalbare, levensloopvriendelijke, sociale huurappartementen, waarvan 26 driekamerappartementen en 8 appartementen met vier kamers.
De woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig door goede islolatie van daken en muren en het gebruik van een bodemwarmtewisselaar voor de vloerverwarming, warm tapwater en koeling.
De algemene ruimten zijn voorzien van energiezuinige ledverlichting. Op het dak liggen zonnepanelen die zorgen voor de collectieve energieopwekking voor elektriciteit in de algemene ruimten en de liftinstallatie.
 

We wensen alle huurders veel geluk en woonplezier in hun nieuwe woning!

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare en levensloopvriendelijke woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen, houden we de kosten voor het energieverbruik voor onze huurders zo laag mogelijk èn dragen we bij aan een beter milieu.

 

Deel deze pagina