Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwbouwappartementen tweede woongebouw te huur

Publicatiedatum: 11-04-2022

Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan maakt u kans op een nieuwbouwwoning aan de Mr. Lohmanstraat.

Vanavond om 20.00 uur start de verhuur van de appartementen van het tweede woongebouw op Woonnet Rijnmond. U kunt reageren tot en met donderdag 14 april 20.00 uur.
Dit tweede gebouw bestaat uit 15 tweekamerwoningen en 16 driekamerwoningen. Deze appartementen zijn levensloopvriendelijk, energiezuinig, gasloos en duurzaam.
Op het dak van het appartementengebouw zijn PVT-panelen geplaatst. Deze panelen voorzien grotendeels in de energieopwekking voor de woning en het gebouw: de elektriciteit in de woning, de algemene ruimten en voor de lift. Daarnaast zorgen de panelen ook voor de vloerverwarming, de koeling en het warm tapwater. Meer informatie vindt u op onze projectenpagina.

Van de 31 appartementen worden 22 appartementen aangeboden via Woonnet Rijnmond, waarvan 8 woningen verhuurd worden met voorrang voor Barendrechters.
De overige negen woningen worden direct bemiddelt, onder andere aan bewoners van de Zeeheldenbuurt die moeten verhuizen wegens sloop.

 

De woningen worden geclusterd geadverteerd

We hebben twee clusters per woongebouw:

  •     twee- en driekamerappartementen met een kale huurprijs van € 633,25 met voorrang voor Barendrechters
  •     twee- en driekamerappartementen met een kale huurprijs van € 633,25

Hier komen nog voorschotten voor servicekosten bij voor onder andere het elektraverbruik van de algemene ruimten (verlichting, lift), schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de glasverzekering, het ontstoppingsfonds en de zonnepanelen voor elektriciteit en warmte. Deze kosten liggen rond de € 70 voor de begane grond woningen en rond de € 90 voor de woningen op de verdiepingen.

U kunt op alle clusters reageren als u voldoet aan de gestelde voorwaarden

Nodigen we u uit voor een intakegesprek, dan kunt u op dat moment uw voorkeur voor een specifieke woning doorgeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

 

Deel deze pagina