Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwbouw Mr. Lohmanstraat officieel van start

Publicatiedatum: 19-05-2021

93 betaalbare, duurzame en levensloopbestendige appartementen

Begin mei ging de eerste paal van het nieuwbouwproject aan de Mr. Lohmanstraat de grond in. Daarmee ging de bouw officieel van start. Patrimonium Barendrecht realiseert op deze locatie in samenwerking met Gebroeders Blokland 93 betaalbare, duurzame en levensloopbestendige appartementen. Het project maakt deel uit van de centrumaanpak van de gemeente Barendrecht. Vanwege de coronamaatregelen was er geen festiviteit op de bouwplaats.

De nieuwe woningen zijn verdeeld over drie gebouwen met overwegend drie verdiepingen met schuine kap en lift. De appartementen zijn vanaf de eerste verdieping bereikbaar via galerijen. Het gebruiksoppervlak van de appartementen varieert van 70 m2  tot 83 m2. Het ontwerp is van Steenhuis Bukman Architecten.

Patrimonium Barendrecht vindt het belangrijk dat er voldoende betaalbare en levensloopvriendelijke woningen beschikbaar zijn in Barendrecht. Door te investeren in energiezuinige woningen houden we de kosten voor het energiegebruik voor onze huurders zo laag mogelijk én dragen we bij aan een beter milieu. 

Patrimonium verwacht de woningen in het tweede kwartaal van 2022 op te leveren. De verhuur start eind 2021 en verloopt via Woonnet Rijnmond. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven als woningzoekende bij Woonnet Rijnmond. Het is niet mogelijk in te schrijven voor deze woningen. 

Meer weten? Bekijk de pagina van dit project!

 

Deel deze pagina