Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuw in Barendrecht: Advieslijn Woonoverlast

Publicatiedatum: 31-05-2017

Wist u dat een kwart van de Nederlanders weleens ruzie met de buren heeft? En ook in Barendrecht zijn er inwoners die het aan de stok hebben met hun buren. Kent u iemand die dit meemaakt, of overkomt het u zelf en weet u niet meer wat u moet doen? U kunt terecht bij de Advieslijn Woonoverlast.
    
Of het nu gaat om buren van wie u geluidsoverlast ervaart of om conflicten rond tuin- en erfafscheidingen, parkeergedrag, agressie, pesterijen, vervuiling, stank, botsende leefstijlen, ruzies, of overlast van kinderen, jongeren en huisdieren, de Advieslijn Woonoverlast Barendrecht biedt een luisterend oor voor elk soort woonoverlast van buren of buurtgenoten. Ook kunnen zij u informeren en adviseren hoe u woonoverlast op een goede manier aan kunt pakken en op kunt lossen.

Contact opnemen
Het telefoonnummer van Advieslijn Woonoverlast Barendrecht is (088) 377 76 00. U belt dit nummer tegen lokaal tarief. De Advieslijn Woonoverlast Barendrecht is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt rekenen op vertrouwelijkheid en als u dat prettig vindt kunt u ook anoniem bellen.

Meer informatie over de Advieslijn Woonoverlast vindt u op 0900woonoverlast.nl/

Deel deze pagina