Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Mijn Thuis : Vier huurders verrast met bon!

Publicatiedatum: 14-04-2017

Vanaf 3 april is het mogelijk om in te loggen op Mijn Thuis, een persoonlijke omgeving van huurders waarin zij hun eigen correspondentie  en documenten terugvinden en nog makkelijker en sneller hun huurzaken kunnen regelen. Inmiddels hebben ruim 300 huurders al een kijkje genomen in Mijn Thuis.

Cadeau voor eerste 50ste unieke inloggers
Een van deze huurders was mevrouw Van Eyk. Zij logde in op Mijn Thuis, en werd daarmee de eerste 50ste unieke inlogger. “Ja het is gewoon makkelijk”, vertelde mevrouw van Eyk, “ik huur al 29 jaar bij Patrimonium en het is toch wel belangrijk om mee te gaan met de toekomst”. In Mijn Thuis kunnen bijvoorbeeld reparatieverzoeken worden ingediend, of waardering van het huis worden bekeken. “Je kan het nu gewoon regelen in je eigen tijd,” legt mevrouw uit, “daarnaast was het nog eens heel simpel en makkelijk om in te loggen. De website is overzichtelijk en handig!” Om haar te bedanken overhandigden wij haar een Ikea-waardebon.
Ook echtpaar Kooiman, de heer Bremmer en mevrouw Jonker verrasten we met een Ikea-waardebon. Zij waren erg enthousiast maar hadden ook nog tips waar we zeker iets mee gaan doen.

Maak ook kans op een waardebon en ontdek het gemak van Mijn Thuis
Iedere week reiken we de prijs uit aan de 50ste unieke inlogger.
Lukt het niet met inloggen? De meest gestelde vragen hebben we op onze website staan. Uiteraard mag u ook direct contact met ons opnemen via e-mail  thuispatrimoniumbarendrechtnl of tijdens kantooruren bellen naar (0180) 61 38 77 of 06-12 99 90 73 (ook WhatsApp).

Deel deze pagina