Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Meldingen AcceptEmail

Publicatiedatum: 02-02-2017

Sinds een aantal maanden is de acceptgiro per post vervangen voor AcceptEmail. Hiermee kunt u uw huur betalen met een druk op de knop via uw e-mail. Als u via AcceptEmail betaalt krijgt u automatisch ook betaalherinneringen via de e-mail.

Omdat we van een aantal huurders klachten kregen over de herinnering van het betalen van de huur via AcceptEmail, nog vóór de eerste van de maand, hebben we u de vraag gesteld via deze pagina en via facebook wat uw ervaring is. We versturen iedere maand ruim achthonderd AcceptEmails. We hebben in totaal drie negatieve reacties ontvangen over de herinnering zo’n vijf dagen nadat we u een eerste betaalverzoek toesturen. Onze conclusie is dat de meesten van u deze herinnering niet storend vinden.

Wanneer u vindt dat u teveel meldingen via AcceptEmail ontvangt, dan kunt u kiezen voor een automatische incasso of een periodieke overboeking via uw eigen bank. Let er dan wel op dat u dit aan ons doorgeeft, zodat wij deze wijziging in ons systeem kunnen verwerken.Dan zetten wij de e-mails via AcceptEmail voor u uit.

Deel deze pagina