Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Medewerkers Patrimonium doen mee aan Raamvermaak

Publicatiedatum: 31-05-2021

Mensen opvrolijken met raamtekeningen

Patrimonium zet zich ieder jaar in voor een maatschappelijke organisatie. Vorig jaar kwam het er vanwege corona niet van. Dit jaar organiseert Stichting Present een activiteit die helemaal coronaproof is: Raamvermaak. In mei deden drie groepjes medewerkers van Patrimonium mee. In juni volgt nog een groep.

Veel ouderen en mensen met een beperking zitten al maanden voornamelijk binnen en blijft het bij een boodschapje doen of een bezoek aan de dagbestedingslocatie. Met Raamwerk biedt Stichting Present de gelegenheid deze mensen tijdens de moeilijke coronaperiode op te vrolijken met raamtekeningen of een spelletje boter, kaas en eieren.

Raamvermaak vindt plaats bij verschillende organisaties in Barendrecht. Medewerkers van Patrimonium lieten hun creativiteit al zien bij Humanitas DMH, De Toekomst en De Lavendel. In het begin is het nog even wennen voor de cliƫnten, maar vaak ontstaat snel interactie en willen zij ook tekenen. Volgens de begeleiders van Humanitas DMH vonden de cliƫnten het erg leuk.
 

Deel deze pagina