Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Machiel (wijkbeheerder) | Meestal gaat het goed

Publicatiedatum: 24-06-2021

Houd rekening met uw buren!

Er is licht aan het einde van de tunnel. De overheid draait de genomen coronamaatregelen stap voor stap terug. Inmiddels kunnen we weer genieten van het mooie weer in de tuin of op het balkon. We zetten de ramen en deuren open en komen meer buiten. We houden een voorjaarsschoonmaak. Tot zover gaat het goed. En meestal gaat het ook wel goed.

 

Bent u voetballiefhebber en zet u bij het Europees Kampioenschap graag het volume van de TV iets harder? Doe dan alstublieft de ramen en deuren dicht of overleg met de buren of ze het storend vinden. Niet alle buren houden van voetbal. Leefgeluiden horen erbij, maar (geluids)overlast niet.

Ook opruimen, binnens- of buitenshuis, kan overlast veroorzaken als u tijdelijk spullen in het achterpad zet. Denk hierbij ook aan tuinverbouwingen. Ondanks dat het altijd fijn is om naar een nieuwe, opgeruimde tuin te kijken, kan het voor omwonenden wel vervelend zijn als u de doorgang in het achterpad belemmert.

 

Het tijdelijk stallen van spullen komt ook voor op galerijen, in hallen en in portieken. Dit is eigenlijk niet toegestaan. Wilt u toch heel even uw spullen stallen, bijvoorbeeld omdat u aan het opruimen, verbouwen of verhuizen bent? Dan helpt het als u een briefje op de spullen doet met uw adres en wanneer u deze - op korte termijn - wegbrengt. Dat zorgt voor begrip.

Ik wens u fijne zomerdagen toe met hopelijk goede wedstrijden van het Nederlands voetbalteam.

Deel deze pagina