Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Lief & Leedstraten in Barendrecht

Publicatiedatum: 29-04-2021

Bijzonder project van KijkopWelzijn

Lief & Leedstraten zijn straten waar bewoners elkaar gehoord en gezien voelen, waar mensen naar elkaar omkijken en waar een buurman of buurvrouw een aardigheidje krijgt als er iets te vieren is of hij of zij juist wat steun kan gebruiken. Patrimonium steunt dit project van KijkopWelzijn van harte. Met al 14 Lief & Leed straten in Barendrecht zijn de verwachtingen van het project al overtroffen, maar er mogen nog veel meer straten bij. 

De procedure om Lief & Leed straat te worden simpel. Het draait allemaal om enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zijn dé ingrediënten die nodig zijn om gangmaker van een Lief & Leed straat te worden. Met een Lief & Leedpotje met 100 euro contant geld is het mogelijk de attenties te bekostigen. Als u Lief & Leedstraat wilt worden, meld u dan aan bij KijkopWelzijn via [email protected]. De Sociaal Makelaars, Esther Naaijen en Ciska de Paauw, maken dan een afspraak met u, nemen de (minimale) spelregels door en geven een startpakket waarmee u direct aan de slag kunt. Eerst een afspraak maken voor meer informatie kan natuurlijk ook.

Als u voor donderdag 1 juli gangmaker wordt, stelt KijkopWelzijn 100 euro voor het Lief & Leed potje beschikbaar. Na deze datum is het budget 50 euro voor de rest van 2021.
 

Deel deze pagina