Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

ISTA, een leverancier van Patrimonium Barendrecht, is getroffen door een cyberaanval

Publicatiedatum: 04-08-2022

= UPDATE =

Het hoofdkantoor van ISTA in Duitsland heeft te maken gehad met een cyberaanval. ISTA meet het verbruik van energie, warmte en water. Het maakt hiermee de afrekening stookkosten voor bewoners in gebouwen met een gezamenlijke energie-installatie (blokverwarming) mogelijk.

Geen datalek van gevens van onze huurders

De onderzoeken zijn afgerond en ISTA sluit uit dat persoonsgegevens van Patrimonium en haar huurders zijn gelekt. Wel is de afrekening van de Concertweg vertraagd door het offline halen van de IT-systemen van ISTA nadat ze de cyberaanval ontdekten.

Wees alert, voor uw eigen veilgheid

Verwijder verdachte e-mails van onbekende afzenders. Open geen links of bestandsbijlagen in e-mails van afzenders die u niet kent. Maakt u gebruik van een ISTA online service? Wijzig dan uw wachtwoord. Gebruikt u hetzelfde wachtwoord ook ergens anders? Wijzig daar dan ook uw wachtwoord, bij voorkeur in weer een ander wachtwoord.
Wees alert op berichten van uw bank. Verifieer altijd dat echt uw bank belt of mailt. Hoe u dit kunt doen, staat op de website van uw bank. Lees die instructies vooraf goed door.

 

Deel deze pagina