Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

“Ik heb de aannemer een acht gegeven”

Publicatiedatum: 21-05-2019

Groot onderhoud Oude Haven afgerond

In 2018 startte het grootonderhoud aan de Oude Haven. Inmiddels zijn de werkzaamheden bijna afgerond. Hoe heeft mevrouw Vat-Kranendonk de verbouwing ervaren? “Prima. Ik heb de aannemer een acht gegeven”, vertelt de bewoonster van de Oude Haven enthousiast. 

Behulpzaam

Mevrouw Vat woont naast de modelwoning. “De aannemer was er al om half zeven, maar ik had er geen last van. Ik ben niet zo moeilijk. En ze werkten keurig. Ze hebben plastic in mijn woning gelegd om het tapijt te beschermen. Ook waren ze erg behulpzaam; ze hebben me zelfs geholpen met het verslepen van stoelen.” 

Problemen verhelpen

Als ze vragen of klachten had, kon mevrouw Vat altijd terecht. “Mijn sleutel werkte niet goed. De aannemer heeft er meteen naar gekeken en het probleem verholpen.” Uiteindelijk besloot Patrimonium de deurkrukken te vervangen bij alle bewoners. “Veel mensen zijn boven de 80, dus kregen we een geschikter exemplaar voor ouderen.” Na de werkzaamheden bleken er krassen op de ruiten te zitten. “Dat heeft de aannemer keurig weggewerkt. Er is niets meer van te zien.” 

Mooie kozijnen

“De kozijnen zijn erg mooi”, vertelt mevrouw Vat. “Wel vind ik het jammer dat mijn zonwering niet meer paste. Nu moest ik nieuwe kopen en die waren best duur.” Het balkon kreeg een rubber laag. “Dat stinkt nogal. Ik ruik het in mijn slaapkamer, maar volgens de aannemer trekt dat nog weg. Alles is eigenlijk goed verlopen. Ik ben tevreden.”
 

 

Deel deze pagina