Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Het Kruispunt verrast onze huurders met Quarantaine concerten

Publicatiedatum: 12-05-2020

Om Barendrechters een hart onder de riem te steken organiseert Het Kruispunt Quarantaine concerten.

Op diverse locaties worden bewoners van bejaardentehuizen, seniorencomplexen en diverse instellingen getrakteerd op een muzikaal optreden. Juist ook voor senioren die zelfstandig wonen is het nu een zware tijd omdat zij geen bezoek mogen ontvangen, maar ook niet mee kunnen doen aan gezamenlijke activiteiten en daardoor geïsoleerd in hun woning zitten.

Het Kruispunt benaderde Patrimonium Barendrecht voor mogelijke Quarantaine concerten bij woongebouwen waar ouderen wonen. We waren meteen enthousiast om hieraan mee te werken en hebben dit overlegd met de verschillende bewonerscommissies. De eerste optredens zijn inmiddels gepland.
Het is niet toegestaan om de concerten op straat live bij te wonen vanwege de nog geldende voorzorgsmaatregelen vanuit het RIVM. Iedereen kan wel live meegenieten via de livestream op de Facebookpagina van Het Kruispunt.

Optreden 13 mei aan de Oude Haven en 14 mei bij woongebouw Maashoek

Op woensdag 13 mei van 14.00 uur tot 15.00 uur draait DJ Perry verzoeknummers voor de bewoners aan de Oude Haven en op donderdag 14 mei van 14.00 uur tot 15.00 uur voor de bewoners van woongebouw Maashoek aan de Binnenlandse Baan/Maasstraat. Huurders kunnen vanaf hun balkon of terras genieten van de door hen aangevraagde muziek. Omwonenden mogen uiteraard ook meegenieten vanuit hun eigen voortuin, of via de livestream op facebook.

Optreden op Koningsdag bij De Weidepoort

Op Koningsdag, maandag 27 april, is om 12.30 uur het duo Van Bezemwijk live te zien via de Facebookpagina van Het Kruispunt. Ze treden op voor de bewoners van De Weidepoort. Bewoners kunnen vanaf hun balkon, galerij of woning luisteren op ruime afstand van de artiesten.

Optreden op vrijdag 24 april bij De Notenhof

Vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur draait DJ Perry verzoeknummers voor de bewoners aan de Notenhof. Huurders kunnen vanaf hun balkon of terras genieten van de door hen aangevraagde muziek. Omwonenden mogen uiteraard ook meegenieten vanuit hun eigen voortuin, of via de livestream op facebook.

 

Patrimonium Barendrecht is een maatschappelijk betrokken organisatie en staat midden in de Barendrechtse samenleving. We ondersteunen mensen en organisaties die op een positieve manier een bijdrage leveren aan de samenleving. We dragen daar graag ons steentje aan bij.

Deel deze pagina