Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Herontwikkeling aan de Meester Lohmanstraat

Publicatiedatum: 18-05-2018

Samen met de gemeente Barendrecht werken we aan een aantrekkelijk en levendig centrum waar het ook prettig en goed wonen is. In maart ondertekenden we de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Barendrecht voor het plan van de bouw van 93 appartementen en parkeergelegenheid aan de Mr. Lohmanstraat. Hiermee realiseren we meer beschikbare, betaalbare, duurzame en levensloopbestendige woningen in het centrum. Hiervoor slopen we 46 woningen aan de meester Lohmanstraat.

Zowel de sloop als de bouw heeft impact op de buurt. Zo kunnen we ons goed voorstellen dat omwonenden en winkeliers zich zorgen maken. Daarom betrekken we hen zo goed mogelijk bij het sloop- en nieuwproces. We informeren over waar, wanneer en hoe dit impact heeft op hen en we vragen hen mee te denken om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Eerste kennismaking met omwonenden tijdens inloopbijeenkomst
Op donderdag 26 april organiseerden we voor de omwonenden van het herontwikkelingsgebied een inloopbijeenkomst in De Huiskamer. Veel omwonenden konden al met hun vragen bij ons terecht. Voor de direct omwonenden hebben we donderdag 17 mei een informatiebijeenkomst georganiseerd om wat dieper in te gaan de nieuwbouwplannen en het proces (zoals sloop- en nieuwbouwproces en bestemmingsplanprocedure).

Meer informatie
Hoewel we nog niet alle vragen kunnen beantwoorden, omdat de plannen nog niet definitief zijn en we vroeg in het proces zitten, informeren we ge├»nteresseerden en betrokkenen zo veel mogelijk persoonlijk,  via de Schakel, onze internetsite, social media en via een nieuwsbrief waarvoor u zich kunt inschrijven.


Meer informatie over de plannen vindt u op onze internetsite en in De Huiskamer aan het Onderlangs. De Huiskamer is geopend op woensdag en vrijdag van 9 uur tot 5 uur.
Hebt u vragen? Bel of e-mail ons gerust.

Deel deze pagina