Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Hebt u de energie- of woonwijzerbox al?

Publicatiedatum: 30-06-2021

Maak uw woning duurzamer

Sinds april kunt u met één van de (gratis) boxen zelf aan de slag gaan om het energieverbruik in uw woning te verminderen. Met de kortingscode van de gemeente kunt u op de website www.woonwijzerwinkel.nl/rrewbarendrecht de Woonwijzerbox bestellen. Op www.onzetoekomstisduurzaam.nl/energiebox-en-energiecoach kunt u de Energiebox bestellen.

Gratis Woonwijzerbox

Kiest u voor minimaal € 95 aan producten, zoals led-smartlampen, tochtstrippen, deurdrangers of een van de standaard pakketten? Dan krijgt u met de kortingscode die u van de gemeente hebt ontvangen, maar liefst € 90 korting. Uw bijdrage is dus maar € 5. Omdat wij duurzaamheid en het betaalbaar houden van wonen belangrijk vinden, krijgt u van ons uw eigen bijdrage van € 5 terug op uw rekening gestort. Hoe u dit kunt doen leest u op onze website. Besteedt u meer dan € 95 in de webshop? Dan zijn de extra kosten voor uw eigen rekening.

Gratis Energiebox

U kunt ook kiezen voor een gratis Energiebox, inclusief een adviesgesprek met een energiecoach. Er zijn twee varianten:

  • een waterbesparende Energiebox, met onder meer een led-lamp, waterbesparende kraan- en douchekop en een stekkerdoos met schakelaar;
  • een comfortverhogende Energiebox, met onder meer radiatorfolie, buisisolatie en een tijdschakelklok.

Vrijblijvend advies?

Ongeacht uw keuze kan onze energieconsulente u altijd adviseren over energiebesparing. Wilt u meer weten over energiebesparende producten of wat u zelf kunt doen om uw energierekening te verlagen? Dan kunt contact opnemen Jenny Colignon voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk advies. Stuur een e-mail naar [email protected] U kunt ook bellen op werkdagen ’s morgens tot 12 uur via telefoonnummer (0180) 64 13 55.

 

Deel deze pagina