Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Handen uit de mouwen bij cadeauwinkel Humanitas Inclusief

Publicatiedatum: 13-06-2018

Ieder jaar organiseert Patrimonium Barendrecht een sociaal-maatschappelijke activiteit bij een organisatie die wel wat extra hulp kan gebruiken. Dit jaar hebben we drie middagen gepland, waarop medewerkers van Patrimonium hun handen uit de mouwen steken bij drie verschillende onderdelen van Stichting Humanitas DMH.

Dinsdag 12 juni gingen de eerste zes collega's (Peter, Dirk, Silvia, Frank, Saskia en Jos√©) enthousiast aan de slag met verfrollers en verfkwasten om de  cadeauwinkel van Humanitas Inclusief weer van een frisse kleur te voorzien. Dat deden zij onder begeleiding van drie vrijwilligers van Stichting Present Barendrecht, die de voorbereidingen hadden getroffen en de activiteiten co√∂rdineerden.

Benieuwd naar het resultaat?
Neem gerust een kijkje in de leukste cadeauwinkel van Barendrecht, cadeauwinkel Humanitas Inclusief, aan Middeldijkerplein 148 (Carnisse Veste).

Patrimonium Barendrecht is een betrokken organisatie en staat midden in de Barendrechtse samenleving. We ondersteunen en respecteren mensen en organisaties die op een positieve manier een bijdrage leveren aan de samenleving. We dragen daar graag ons steentje aan bij. In september bieden medewerkers hulp bij Atelier de Kunstexpress en in oktober gaan collega's met groene vingers aan de slag met het groen op een nog nader te bepalen locatie van Stichting Humanitas DMH.

Deel deze pagina