Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Energiekosten besparen? Gebruik de ista-app!

Publicatiedatum: 30-11-2018

Een goed geïnformeerd mens telt voor twee. En dat geldt zeker als het op besparen aankomt. Door uw verbruik goed in de gaten te houden en bewuster te stoken, kunt u de energiekosten zo laag mogelijk houden.

Woont u in een woongebouw met colectieve ketels en ontvangt u de energierekening via ons of via Ista? Dan kunt u via de ista Webportal gratis uw wekelijkse energieverbruik inzien. Niet alleen van uw woning, maar zelfs per radiator. Ook kunt u het gemiddelde verbruik binnen uw complex zien. Vergelijk of u zuiniger bent gaan stoken dan het voorgaande jaar. Wie weet zit u al op de juiste weg!

Vraag uw inloggegevens aan via  www.istanederland.nl – webportal. Zodra u bent aangemeld via uw inloggegevens  kunt u monitoren via een app op uw telefoon of tablet.

Bewuster stoken, makkelijker dan u denkt!

  • Verwarm alleen de ruimten die u echt gebruikt en sluit de deuren naar bijvoorbeeld de gang of de keuken. De kieren onder de deuren moeten wel openblijven. Dit is nodig voor een goede luchtcirculatie.
  • Zet geen zware meubels voor de radiatoren; zij houden de warmte tegen. Plaats geen omkasting om uw radiatoren en laat er geen (over)gordijnen over hangen.
  • Zet een half uur voordat u gaat slapen alvast de verwarming lager (± 185°). Doe dit ook overdag als er niemand thuis is. 
  • Let op dat u voldoende ventileert!

Deel deze pagina