Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Eerste appartementen Mr. Lohmanstraat te huur!

Publicatiedatum: 25-03-2022

U kunt reageren op www.woonnetrijnmond.nl

Donderdag 24 maart 20.00 uur startte de verhuur van de eerste 31 woningen aan de Mr. Lohmanstraat via Woonnet RIjnmond. U kunt tot zondag 27 maart 20.00 uur reageren. Het gaat om de appartementen op de hoek van de Mr. Lohmanstraat en de 2e Barendrechtseweg (tegenover de parkeergarage van de Albert Heijn). Dit eerste gebouw bestaat uit 7 tweekamerwoningen en 24 driekamerwoningen. Deze appartementen zijn levensloopvriendelijk, energiezuinig, gasloos en duurzaam. Deze woningen verhuren we met voorrang aan 55-plussers.  
Op het dak van het appartementengebouw zijn PVT-panelen geplaatst. Deze panelen voorzien grotendeels in de energieopwekking voor de woning en het gebouw: de elektriciteit in de woning, de algemene ruimten en voor de lift. Daarnaast zorgen de panelen ook voor de vloerverwarming, de koeling en het warm tapwater. Meer informatie vindt u op onze projectenpagina.

De woningen van het tweede blok worden op  maandag 11 april 20.00 uur geadverteerd

Dit gebouw bestaat uit 15 tweekamerwoningen en 16 driekamerwoningen. Voor deze woningen geldt géén minimale leeftijd van 55 jaar.

Het adverteren van het derde blok start vanaf vrijdag 6 mei 20.00 uur

Ook dit gebouw bestaat uit 15 tweekamerwoningen en 16 driekamerwoningen. Voor deze woningen geldt  géén minimale leeftijd van 55 jaar.

De reactietermijn is telkens drie dagen. Voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan maakt u kans op een nieuwbouwwoning aan de Mr. Lohmanstraat.

U reageert op een cluster

De woningen worden geclusterd geadverteerd. We hebben twee clusters per woongebouw: 

  • twee- en driekamerappartementen met een kale huurprijs van € 633,25 met voorrang voor Barendrechters
  • twee- en driekamerappartementen met een kale huurprijs van € 633,25

Hier komen nog voorschotten voor servicekosten bij voor onder andere het elektraverbruik van de algemene ruimten (verlichting, lift), schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de glasverzekering, het ontstoppingsfonds en de zonnepanelen voor elektriciteit en warmte. Deze kosten liggen rond de € 70 voor de begane grond woningen en rond de € 90 voor de woningen op de verdiepingen.

U kunt op alle clusters reageren als u voldoet aan de gestelde voorwaarden.
Nodigen we u uit voor een intakegesprek, dan kunt u op dat moment uw voorkeur voor een specifieke woning doorgeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

 

 

Deel deze pagina