Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

De Bewonersraad is op zoek naar een voorzitter en penningmeester

Publicatiedatum: 04-04-2019

 

Bewonersraad Patrimonium Barendrecht zoekt nieuwe vrijwilligers voor versterking van het huurderswerk in Barendrecht. Bent u enthousiast en helpt u hen het overleg met de verhuurder tot een succes te maken?

De Bewonersraad
Bewonersraad Patrimonium spant zich in voor de belangen van alle bewoners die een woning huren bij Patrimonium Barendrecht. Zij behandelen en beoordelen diverse onderwerpen die zij vanuit Patrimonium krijgen, zoals huurbeleid, streefhuurbeleid en energiebesparing. Zij brengen advies uit op de jaarlijkse huurverhoging. Daarnaast ondersteunen zij huurders die met vragen en klachten komen. Op lange termijn hebben de door hen beoordeelde zaken invloed op de huurders, dus ook op u. Het bestuur bestaat momenteel uit vijf personen en naast de Bewonersraad zijn vier bewonerscommissies actief. Zij vergaderen zo’n. zeven keer per jaar in ons kantoor, zeven keer per jaar met Patrimonium, en ze organiseren jaarlijks een ledenvergadering en drie keer per jaar een wijkvertegenwoordigersvergadering.

Wat wordt van u verwacht?
U bent een betrouwbaar persoon en u houdt van samenwerken. U denkt en praat graag mee over de voorstellen van de verhuurder, u draagt nieuwe ideeën aan, zoekt oplossingen voor problemen, u leest en bestudeert de benodigde stukken.

Wat biedt de Bewonersraad?
Gezelligheid, leerzame en inspirerende discussies, inspraak in het beleid van de verhuurder. Ook bieden wij een vergoeding voor het bijwonen van de vergaderingen.

Motto Bewonersraad
Wij zijn vrijwilligers, maar niet vrijblijvend.
Ons werk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Meer informatie?
Kijk dan voor de functieomschrijving op www.bewonersraadpatrimonium.nl of neem direct contact op met bewonersraadpatrimoniumgmailcom. Het is altijd mogelijk om eens vrijblijvend langs te komen om meer te zien en te horen over het werk van de Bewonersraad, voordat u ergens ja tegen zegt.

 

 

Deel deze pagina