Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

#DagvanhetHuren | Feestelijke handeling Zonnepanelenproject Smitshoek

Publicatiedatum: 14-10-2019

Bijdragen aan verduurzaming van Barendrecht

In Smitshoek heeft Wocozon de eerste zonnepanelen bij huurders van Patrimonium Barendrecht geplaatst. Dat vierden we op zaterdagochtend 12 oktober op de Dag van het huren samen met de Bewonersraad, wethouder Tanja de Jonge, Wocozon en bewoners.

Hoewel het een druilerige ochtend was, klaarde het gelukkig even op tijdens de feestelijke handeling: het doorknippen van de strik op het zonnepaneel  door wethouder Tanja de Jonge en het aansnijden van de taart door directeur-bestuurder Peter Manders en de wethouder. Zo'n 25 bezoekers kwamen langs en onder het genot van een drankje en gebakje werden ervaringen uitgewisseld en vragen gesteld.

Zonnepanelen voor onze huurders
De komende twee jaar voorzien we zoveel mogelijk huurwoningen, die daarvoor geschikt zijn, van zonnepanelen. Zo kunt u profiteren van goedkope zonnestroom. Voor maar één euro per zonnepaneel per maand bespaart u gemiddeld zo’n 70 procent op uw energierekening.
Om dit te realiseren werken we samen met Wocozon (www.wocozon.nl).
We pakken dit project per wijk aan. Smitshoek was de eerste wijk waar de zonnepanelen gelegd zijn. Zo'n 90 procent van de huurders hebben gebuik gemaakt van ons aanbod.

#Trotsophuren
Op 12 oktober vond de Dag van het huren plaats. Het motto van deze dag is #TrotsOpHuren. Woningcorporaties in het hele land deden mee en lieten zien waarmee ze mee bezig zijn en waar ze trots op zijn. Patrimonium Barendrecht deed ook mee, samen met de Bewonersraad en Wocozon. We lieten zien hoe wij bijdragen aan de verduurzaming van Barendrecht. En daar zijn we trots op!

 

Deel deze pagina