Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bouwteamovereenkomst Oude Haven ondertekend

Publicatiedatum: 31-08-2017

Werkgroep Veegwet met leden van de vereniging, de Bewonersraad en de raad van commissarissen

Donderdagochtend 31 augustus ondertekenden Peter Manders, directeur-bestuurder Patrimonium Barendrecht, en Tom Bergmans, adjunct directeur Hemubo, de bouwteamovereenkomst voor het grootonderhoud aan de vier appartementencomplexen aan de Oude Haven.

Bouwteam
Voor het onderhoud aan de Oude Haven werken we niet met een uitgebreide projectbeschrijving waar we een aannemer bij hebben gezocht. De technische staat van de gebouwen zijn grotendeels bekend, evenals de wensen van de bewoners. Hemubo, Patrimonium en de bewonersadviseurs vormen samen een bouwteam. Na het ondertekenen van de bouwteamovereenkomst, werkt Hemubo samen met het bouwteam aan een projectplan voor het onderhoud aan de wooncomplexen.

Afspraken
In de bouwteamovereenkomst staan de afspraken over de onderlinge samenwerking om alle expertise te bundelen en samen met  de bewonersadviseurs een gewenst eindresultaat te bepalen en de werkzaamheden en kosten die er bij horen.
Als de werkzaamheden en de bijbehorende kosten akkoord zijn, kan de realisatieovereenkomst tussen Hemubo en Patrimonium Barendrecht worden getekend.

Deel deze pagina