Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bewonersraad neemt afscheid van wijkvertegenwoordiger

Publicatiedatum: 21-12-2016

De heer Keizer heeft na ruim 20 jaar besloten om te stoppen als actieve vrijwilliger bij de Bewonersraad en als wijkvertegenwoordiger in Smitshoek. Tijdens de wijkvertegenwoordigersvergadering van woensdag 16 november hebben de Bewonersraadleden afscheid van hem genomen.

De heer Keizer heeft zich al die jaren enthousiast ingezet als wijkvertegenwoordiger, bestuurslid van de Bewonersraad (van 1996 tot 2006) en voorzitter van de bewonerscommissie Smitshoek tijdens het grootonderhoudproject aan 127 woningen in 2006/2007. Als voorzitter van de bewonerscommissie nam hij anderhalf jaar actief deel aan alle vergaderingen, die nodig waren voor het grootonderhoud, met bewoners en Patrimonium Barendrecht.

“Ik heb me al die jaren met veel plezier ingezet, maar nu is het tijd voor andere dingen”, aldus de heer Keizer. De Bewonersraad vindt het erg jammer dat de heer Keizer ermee stopt: “Hij is iemand met kennis van zaken, sloeg geen enkele vergadering over en zette zich in voor de huurders zonder daar iets voor terug te verwachten! Hij hield er niet van als huurders tegen elkaar klaagden, hij verwees je meteen door naar Patrimonium. Hij was kritisch en ook wel een beetje teleurgesteld dat Patrimonium niet strenger toezicht houdt op huurders die hun tuin niet goed bijhouden. We zullen zijn inzet zeker missen!”

Uit handen van bestuurslid Mieke Verhagen ontving de heer Keizer, namens het bestuur van de Bewonersraad, een bloemenbon en een foto van het Bewonersraadbestuur waar hij in zat.

Nieuwe wijkvertegenwoordigers zijn altijd welkom!
Door het vertrek van de heer Keizer, is de Bewonersraad op zoek naar huurders in Smitshoek die zich in willen zetten als wijkvertegenwoordiger. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de Bewonersraad naar bewonersraadpatrimoniumgmailcom.

Deel deze pagina