Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Bewoners Weidepoort vieren jubileum

Publicatiedatum: 18-07-2019

Geslaagde feestmiddag voor 10-jarig bestaan

Op zaterdag 13 juli vierden de bewoners van gebouw Weidepoort aan de Repelwei dat het gebouw er tien jaar staat. Veel bewoners wonen er ook tien jaar. De bewonerscommissie organiseerde met hulp een gezellige feestmiddag in het nabijgelegen schoolgebouw van het Dalton Lyceum. De meeste bewoners waren aanwezig. 

Corry van den Berg van Patrimonium haalde met de bewoners herinneringen op over de gebeurtenissen van de afgelopen tien jaar. Gelukkig woont iedereen er naar de zin en dat is voor een deel te danken aan de contacten onderling. 

Een dj zorgde voor de muzikale omlijsting van de middag en een aantal bewoners maakte zelfs een dansje. Mede dankzij sponsor Kaashandel De Weypoort waren er hapjes, drankjes, koffie met taart en een uitgebreid chinees buffet. Kortom, bewoners konden genieten van al het lekkers terwijl zij een praatje maakten met de buren. 
Een grote verassing kwam toen de bewoners na afloop een uitgebreid pakket cadeautjes ontvingen, van lekkernijen tot wasverzachter. Dankzij lobbywerk van de bewonerscommissie stelden de organisaties KijkopWelzijn, Patrimonium, gemeente Barendrecht en de Barendrechtse Uitdaging de cadeaus beschikbaar. Iedereen kijkt terug op een geslaagde middag; een mooi hoogtepunt in de geschiedenis van de Weidepoort.

Foto: Bewoonsters Tineke van der Vaart en Goverien van Gent met het cadeaupakket
 

Deel deze pagina