Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Algemene huurvoorwaarden zijn aangescherpt

Publicatiedatum: 22-11-2018

In onze Algemene huurvoorwaarden nemen wij als huisbaas alle wettelijke afspraken mee die we maken met onze huurders. Omdat de laatste aanpassing in deze voorwaarden in 2010 doorgevoerd zijn, hebben wij ons weer over de papieren gebogen. Met een aantal kleine veranderingen zijn de voorwaarden weer up to date.

Een belangrijke wijziging die u de laatste tijd waarschijnlijk niet ontgaan is, is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit gaat over uw privacy en over de bescherming van uw persoonsgegevens, en daar moeten alle bedrijven en instellingen zich aan houden. Dat geldt ook voor Patrimonium. Deze verordening hebben we ook meegenomen in onze algemene huurvoorwaarden.

Verder is in de voorwaarden extra aandacht voor tuinonderhoud. Een verzorgde tuin (of terras) draagt bij aan het straatbeeld en dat vinden wij belangrijk. Onze bewoners hebben de verantwoordelijkheid om te zorgen dat struiken en bomen op tijd gesnoeid worden en geen gevaar vormen. Als dat niet gebeurt mag Patrimonium, op kosten van de huurder, de beplanting laten snoeien. Auto’s of caravans stallen in de tuin was al niet toegestaan, hier hebben wij afval en milieubelastende zaken aan toegevoegd.

Onze aangescherpte voorwaarden gaan per direct in.

Deel deze pagina