Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Ahmed Khoulali (manager Wonen) | Huurdersfeest 2018

Publicatiedatum: 10-05-2018

We vinden het belangrijk dat onze huurders prettig wonen in onze huurwoningen en dat zij zich betrokken voelen bij hun woon- en leefomgeving. Trouwe huurders en actieve vrijwilligers dragen bij aan de sfeer en de samenhang in de buurt en in de wijk. Dat waarderen we zeer. Daarom organiseren we jaarlijks het huurdersfeest. Dinsdag 24 april was het weer zover en hebben we voor de vijfde keer het jaarlijkse huurdersfeest in Calvijn Groene Hart georganiseerd. Het huurdersfeest had dit jaar als thema Mix & Match en er waren maar liefst 100 gasten.
Ik ben enorm trots dat ik dit jaar zoveel jubilarissen mocht feliciteren die precies 30, 40 of 50 jaar bij ons huren. In totaal 87 jubilarissen, waarvan 51 huurders al 50 jaar van ons huren. Helaas kon niet iedereen op het feest aanwezig zijn, maar bij deze wil ik hen van harte feliciteren met hun jubileum.

Naast jubilarissen hadden we ook zo’n 60 vrijwilligers die zich inzetten voor de buurt, wijkvertegenwoordigers, leden van bewonerscommissies en het bestuur van de Bewonersraad. Het hele jaar door kunt u een verzoek indienen voor de Betere Buurtprijs. Dit jaar hebben we de Betere Buurtprijs in tweeën verdeeld:

  • Bewoners aan de Notenhof hebben we blij gemaakt met een boenmachine waarmee zij zelf de galerijen kunnen schoonmaken
  • Bewoners aan de Repelwei hebben we verrast met een waardechecque voor een parasol  voor bij het bankje in de gemeenschappelijke tuin. De bewoners hebben al meteen de parasol aangeschaft (zie ook onze facebookpagina)

We hebben de gasten deze avond uitgedaagd met een fotoquiz en getrakteerd op optredens van de Marjolein Meijers Banden, drankjes en heerlijke multiculturele hapjes. We kijken dan ook met plezier terug op een geslaagde avond met onze trouwe en betrokken huurders.

Doet u nu al veel voor uw buurt, maar is dat nog niet bekend bij ons? Wilt u zich actiever inzetten voor bewoners  in uw straat, buurt of appartementencomplex? Neem dan contact op met Corry van den Berg via e-mail c.vandenbergpatrimoniumbarendrechtnl of telefoonnummer (0180)  55 59 20

Deel deze pagina