Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Afrekening stookkosten

Publicatiedatum: 09-06-2022

 

Helaas is het ons dit jaar niet gelukt om de stookkosten eind april, begin mei naar onze huurders met een collectieve verwarming toe te sturen. We begrijpen dat dit heel vervelend is. Zeker nu de gasprijzen gestegen zijn hadden we u snel wat meer duidelijkheid willen geven.

Voorschot afrekening anders dan voorschotbedrag huurverhogingsbrief

De afrekening stookkosten zijn vandaag, donderdag 9 juni, verzonden.
Het nieuwe voorschot dat op de afrekening staat wijkt af van het voorschot dat vermeld stond op de huurverhogingsbrief. Het voorschotbedrag dat u dit weekend ontvangt is door Ista berekend aan de hand van uw verbruik en de huidige gasprijzen. Deze kan een stuk hoger uitvallen dan u gewend bent, in sommige gevallen zelfs 50 procent hoger.

Bijbetalen

Als de afrekening hoger uitvalt dan het bedrag dat u het afgelopen jaar aan ons vooruit hebt betaald via automatische incasso, dan wordt dit bedrag halverwege juli geïncasseerd. Betaalt u zelf, dan kunt u dit binnen 30 dagen naar ons overmaken.

Betaalafspraak

We kunnen ons voorstellen dat het bedrag dat u moet bijbetalen zo hoog uitvalt dat dit problemen kan opleveren. Neem dan vooral contact met ons op zodat we samen een betaalafspraak kunnen maken. En hebt u vragen over het voorschotbedrag? Dan horen we dat ook graag.
U kunt contact opnemen met Jenny of Sandra via telefoonnummer (0180) 61 38 77 of e-mail [email protected].

U ontvangt deze week alleen de afrekening van de stookkosten.

 

Deel deze pagina