Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Advieslijn Woonoverlast en Buurtbemiddeling Barendrecht

Publicatiedatum: 16-01-2019

Patrimonium blijft ook komend jaar aangesloten bij buurtbemiddeling Barendrecht. Buurtbemiddeling is er voor bewoners die problemen of ruzie hebben met hun buren en er zelf niet uitkomen. Of het nu gaat om lawaai, overlast door kinderen of huisdieren, rommel, pesterijen, een gespannen situatie, problemen in het portiek of irritatie over heggen, bomen of schuttingen.

Hebt u hier ook last van? Bel dan naar de Advieslijn Woonoverlast (lokaal beltarief). Zij adviseren u hoe u het probleem kunt aanpakken. Komt u er niet uit? Bel dan naar Buurtbemiddeling. Buurtbemiddeling is gespecialiseerd in het effectief oplossen van problemen. Zij maken afspraken met uw buren en u om de problemen op te lossen.

Wilt u buurtbemiddelaar worden?
Kunt u goed luisteren, zich neutraal opstellen en vooroordelen buiten beschouwing laten? Misschien is bemiddelen dan ook wel wat voor u! Na een intakegesprek en training bij Buurtbemiddeling Barendrecht, gaat u zelf aan de slag bij conflicten.

Voor advies, informatie of gewoon een luisterend oor kunt u bellen met de advieslijn (088) 37 77 600, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Online kunt u ook meer informatie vinden via de website: www.buurtbemiddeling-barendrecht.nl. Voor bemiddeling kunt u bellen naar 06-18 63 34 38 of e-mailen naar buurtbemiddelingbarendrechtgmailcom.

Deel deze pagina