Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Aanneemovereenkomst Oude Haven ondertekend

Publicatiedatum: 14-03-2018

Maandag 12 maart ondertekenden Peter Manders, directeur-bestuurder Patrimonium Barendrecht, en Tom Bergmans, directeur Hemubo, de aanneemovereenkomst voor het grootonderhoud aan de vier appartementencomplexen aan de Oude Haven.

Onderhoudswerkzaamheden
Patrimonium kiest ervoor om de vier woongebouwen de komende 30 jaar in stand te houden. Dit betekent dat we grootonderhoud laten uitvoeren door Hemubo aan de buitenkant van de gebouwen en in en aan de gemeenschappelijke ruimten. Het onderhoud bestaat onder meer uit gevelisolatie, kozijnvervanging, betonherstel en schilderwerkzaamheden.

Verbetermaatregelen
Naast noodzakelijke werkzaamheden laten we ook verbeterwerkzaamheden uitvoeren. De vier gebouwen krijgen door vervanging van het huidige hekwerk op de galerijen en balkons, de nieuwe kozijnen en de gevelisolatie bedekt met steenstrips een nieuw uiterlijk. De bewoners ervaren door de isolatie meer comfort in hun woning. Daarnaast verlagen we de energielasten door alle woningen (en de elektravoorziening voor de gemeenschappelijke ruimten) aan te sluiten op zonnepanelen. Dit levert niet alleen lagere woonlasten op, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu door verlaging van de CO2-uitstoot.

Deel deze pagina