Geen objecten gevonden

Naamgeving nieuwbouw Mr. Lohmanstraat

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe (t)huis! U hebt het de afgelopen periode vast druk gehad met klussen, verhuizen en het inrichten van uw appartement. We wensen u dan ook veel geluk in uw nieuwe woning.

Naam voor uw gebouw?

We bieden u de mogelijkheid om een naam te verzinnen voor uw eigen woongebouw. Vanwege de beschikbare ruimte gaat de voorkeur uit naar een korte pakkende naam. Deze mag u alleen verzinnen, samen met uw buren of zelfs samen met buren van de andere gebouwen. Een jury kiest uiteindelijk de naam die het best past bij het gebouw en de buurt. De jury bestaat uit een vertegenwoordiger van de gemeente Barendrecht, de Bewonersraad, de Historische Vereniging Barendrecht en Patrimonium Barendrecht.

We ontvangen het voorstel voor een naam graag uiterlijk vrijdag 21 oktober.

Persoonlijke gegevens
Naam voor het gebouw

Hieronder kunt u aangeven wat u een mooie naam vindt voor uw gebouw. Probeer het kort en pakkend te houden. Het is belangrijk dat u ook uitlegt waarom u juist deze naam hebt gekozen. U mag uiteraard meerdere voorstellen doen (met onderbouwing).

Bij opmerkingen kunt u aangeven of u de naam zelf, of met buren hebt verzonnen, of misschien zelfs met buren van één van de andere gebouwen.