Geen objecten gevonden

Hebben jullie ook woningen die tijdelijk worden verhuurd?

De woningen in de Zeeheldenwijk worden in de toekomst gesloopt. We vinden het belangrijk dat alle bewoners tot de sloopdatum prettig kunnen blijven wonen in de wijk: dat het levendig en netjes blijft. Daarom verhuren we de vrijkomende woningen tijdelijk aan jongeren tot 27 jaar die op zoek zijn naar een eigen plek voor zichzelf.

De vergunning voor tijdelijke verhuur wordt afgegeven door de gemeente Barendrecht. Voorwaarden van de gemeente Barendrecht is dat de woningen niet worden verhuurd aan gezinnen met kinderen. Barendrechtse jongeren hebben voorrang bij deze tijdelijke verhuur.

Wil je (tijdelijk) op jezelf wonen, in een kleine eengezinswoning met een heerlijke tuin? Ben je sociaal maar zeker geen feestbeest? Houd je rekening met je buren en vind je het onkruidvrij houden van je eigen tuin geen probleem? En lukt het je om elke maand de huur (en andere vaste lasten) te betalen? Dan ben jij degenen die wij zoeken!

Neem contact op met Patrimonium Barendrecht via telefoonnummer (0180) 61 38 77 of stuur een e-mail naar info_verhuur@patrimoniumbarendrecht.nl
De tijdelijke verhuur is voor een periode van minimaal 6 maanden tot enkele maanden voor de geplande sloopdatum. Het gaat om een knusse eengezinswoning met tuin vlakbij het centrum van Barendrecht.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden