Geen objecten gevonden

Naar overzicht

Herontwikkeling Meester Lohmanstraat

Barendrecht | Centrum

Aantal woningen: 93

Over dit project

De woningen aan de Mr. Lohmanstraat 1 - 43, Ir. Albardastraat  2 – 10 en Mr. Thorbeckestraat 34 – 38 zijn onderdeel van de Centrumaanpak (locatie F & G) van de gemeente Barendrecht. Ook de woningen aan de Meester Lohmanstraat 2-32 zijn onderdeel van de Centrumaanpak. De gemeente realiseert op deze locatie extra parkeerplaatsen voor het centrumgebied. 

Patrimonium Barendrecht werkt samen met de gemeente Barendrecht aan een aantrekkelijk en levendig centrum waar het ook prettig en goed wonen is. We realiseren 93 betaalbare, duurzame en levensloopvriendelijke appartementen in het centrum van Barendrecht.

De nieuwe woningen

Op de locatie van de Mr. Lohmanstraat 1-43, Ir. Albardastraat 2-10 en Mr. Thorbeckestraat 34-38 realiseren wij 93 levensloopvriendelijke huurappartementen, verdeeld over drie gebouwen met overwegend drie verdiepingen (vier bouwlagen) met schuine kap en lift.

De appartementen zijn vanaf de eerste verdieping bereikbaar via galerijen. Het gebruiksoppervlak van de appartementen variëert van 70 m2  tot 83 m2.
Het nieuwbouwplan valt binnen het huidige bestemmingsplan. De uitstraling is volgens het door de gemeente opgestelde beeldkwaliteitsplan voor het centrumplan, waarbij het ontwerp is geïnspireerd door de oude jaren ‘50 architectuur, met baksteen met een warm aards kleurenpallet.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Eerdere nieuwsbrieven vindt u aan de rechterkant op deze pagina. Nieuwsbrief #13 bestaat niet omdat er iets mis is gegaan met de nummering.


Overzichten woningtypen
Op onderstaande overzichten kunt u per blok zien welke typen woningen op iedere verdieping komen. Blok F staat tegenover de parkeergarage van de Albert Heyn. Daarnaast bevindt zich blok G2 en direct daar weer naast blok G1.

Overzicht woningtypen per verdieping blok F

Overzicht woningtypen per verdieping blok G2

Overzicht woningtypen per verdieping blok G1

Plattegronden woningen
Benieuwd naar de indeling van de nieuwe woningen? Er zijn plattegronden van de woningen per blok. Op de eerste pagina ziet u een overzicht van de verschillende woningtypen. Op de volgende pagina’s ziet u de plattegronden per woning. Rechtsonder ziet u om welke woningtype het gaat, op welke verdieping de woning zich bevindt en wat de ligging is.

Plattegronden woningen blok F

Plattegronden woningen blok G2

Plattegronden woningen blok G1

Informatie omwonenden
Aannemer Gebroeders Blokland stuurt de omwonenden regelmatig een nieuwsbrief over de voortgang van de bouw. U kunt deze hieronder terugvinden. 

 


Locatie op kaart